U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Jak si udělat make-up za 5 min.

Jak si udělat make-up za 5 min

Ve svém kurzu osobního líčení učím metodu líčení za pět minut. Chce to potrénovat několikrát celý postup. Musí se dostanete do ruky trochu zručnosti, pak se nalíčíte ráno za 5 min.

Základem každého bezchybného make-upu je zdravá pleť. Takže začínáme vyčištěním a hydratací. Je dobré mezi nanešením krému a make-upu mít odstup asi 20min.
Pokud používáte sypké stíny, tak se začíná líčit obočí a stíny. To je takový trik jak nemuset složitě čistit z tváře popadaný barevný prášek.

Obličej vystínujete, aby jste získala tzv. dokonalý ovál. Pamatujte, že co je tmavé není vidět a co je světlé to zviditelníte. Můžete použít tmavší make-up nebo camuflage. Střed obličeje zesvětlíte pomocí transparentního pudru. Zbytek pudrem v odstínu make-upu.

Oční stíny se líčí podle vzdálenosti očí. Pokud je máte u sebe nebo v běžné vzdálenosti, tak se používá technika kdy světlý stín dáte ke kořenu nosu a čím více se vzdalujete tím použijete tmavší stín. U očí daleko od sebe se dávají stíny v opačném pořadí.

S obočím se moc netrapte. Tmavě hnědý stín lehce nanesete na obočí a kartáčkem učešete.

Řasenka, rtěnka a hurá za denními povinnostmi.

Pokud si nejste jistá zda by jste svedla pěkný make-up za pět minut stačí se objednat na můj kurz líčení.

Zpět do obchodu