U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Maska - nepostradatelný pomocník

Trvanlivost účinků masky jsou 3 dny. Proto použití masky v domácí péči o pleť je velmi dobré. Maska se aplikuje ve frekvenci 1 - 2x týdně.
Maska otevře a vyčistí póry do hloubky. Pleť je tak čistší.

Masky opět dělíme podle typů pleti.

Na suchou pleť volte masky hydratační s obsahem minerálních složek, vitamínem A, E, D a C. Když si chcete dopřát luxus, tak použíjte masku s obsahem medu. Med totiž hydratuje a zároveň hojí drobné ranky. 


Na smíšenou pleť volte masky přímo na tento typ pleti. A nebo dvě. Výborné jsou masky s obsahem okurky nebo jemnými semínky kiwi. Takové masky by měli umět jak hydratovat plochy se sklony k suchosti, tak i odmašťovat plochy se sklonem k produkci mazu.

Pro pleti se sklonem k vysoké tvorbě mazu jsou vhodné masky s obsahem jílu. Takové masky jsou hlubokočistící, stahují rozšířené póry a tím brání tvorbě nadměrného mazu. Také jsou výborné pro pleti aknózní. Maska zbaví pleť komedomů, zanícených pórů a zklidňuje začervenalá ložiska. V tomto případě je maska jako doplněk k léčbě určené lékařem. Pokud se totiž tvoří na pleti červená ložiska, tak se jedná o zánětlivou formu akné, kterou smí léčit jen lékař na základě řádného vyšetření. Lékař nechá udělat kultivaci a nechá v laboratoři zjistit jaká ATB budou na daný typ akné reagovat.  Pokud lékař  bude tzv. “střílet od boku” a zkoušet mastičky podle toho, která konečně zabere, změňte lékaře.
Žádná kosmetička si s tím neporadí a doma to už vůbec nezkoušejte.

Postup:
Masku naneste na vlhký obličej a rozetřete. Nechte působit 20 min a pak důkladně umyjte.
Po odstranění masky použijte tonikum.  

Zpět do obchodu