U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Svatební líčení

Svatební make-up


V těchto dnech začínají nevěsty organizovat svůj svatební den.
Je toho hodně co musí zařídit.
V neposlední řadě je to hledání vizážistky a kadeřníka. Každá nevěsta chce vypadat perfektně. Proto doporučuji nekoukat na korunu a objednat si vizážistku a kadeřníka zvlášť.
Z mé zkušenosti je to lepší. Většinou totiž chtějí nalíčit a učesat ještě svědci, maminky, tetičky a další ženy. A upravit chtějí i muži. A pak to vizážistka a kadeřnice v jednom nestíhá.

Vizážistku oslovte půl roku před datem svatby. 


Bezchybný svatební make-up chce svůj čas a také potřebné vzdělání. Pokud se chcete objednat ke kosmetičce na líčení, chtějte po ní předložení certifikátu o kurzu Svatebního líčení/make-upu. Ne každá kosmetička zná přesný postup při líčení svatebního make-upu, který se skládá z 11 - 13 kroků. Svatební make-up musí vydržet 24h a bez dodržení postupu se prostě rozteče. A žádná nevěsta nechce mít svůj den D zkažený nekvalitně provedeným make-upem.

Základem svatebního make-upu je zdravá pleť. Vizážistka zhodnotí kvalitu pleti a doporučí vhodné ošetření a následnou domácí péči. Pleti trvá půl roku než se dostane na požadovanou kvalitu pro svatební make-up. A odešle ke kadeřníkovi, který poradí s kvalitou vlasů.

Následuje zkouška účesu i líčení.

Je dobré vyzkoušet více stylů a nechat to spíše na vizážistce než si vybírat podle fotek z internetu.
Vizážistka se zeptá na barvu do které je svatba laděná, barvu šatů a kytice. Podle toho volí odstíny pro líčení očí a také techniku jakou bude oči líčit. Každý je máme trochu jiné a tak to co sluší modelce na fotce nemusí slušet Vám. Vizážistka s tím má bohaté zkušenosti a make-up od ní bude vždy perfektní.
Mluvte s vizážistkou. Říkejte jí své představy. Když se nebude líčení líbit, rovnou to řekněte. O tom je zkouška svatebního líčení.

Chcete-li si nechat udělat nějaký zkrášlující zákrok na obličeji, tak to s vizážistkou konzultujte. Obecně platí, návštěva kosmetičky 14 dní dopředu, úprava obočí a barvení řas týden dopředu. Objeví-li se na pleti nějaký pupínek NESAHAT. Vizážistka si s ním při líčení poradí sama. Vlasy umýt den předem.

V den D přijede kadeřník a vizážitka k Vám domů. Pokud by jste musela do salonu, tak žádejte, aby oba byly na jednom místě. Vy si máte užívat a ne se honit a být ve stresu. Zkoušky mohou probíhat v salonech, ale finální líčení ne. Pokud nejsou ochotní přijet, tak prostě hledejte jinde.

A jak poznáte profesionály? Jednoduše. Mají čisté a srovnané kufry. Většinou používají k práci jednu značku. Každý profík totiž ví, že každá značka má své výrobky stavěné tak, aby se navzájem fixovali a nezpůsobovali na pleti neplechu. Což u rozdílných značek je běžný důvod proč není make-up perfektní.
Nehleďte na ceny produktů se kterými vizážistka pracuje. Jsou značky, které jsou levné, ale kvalitou jsou lepší než ty nejdražší produkty. Cena a známost značky je pouze závislá na šikovnosti marketingového odd. příslušné firmy, ale o kvalitě produktu vypovídá jen okrajově.

Svatební líčení si můžete objednat zde.

 

Zpět do obchodu