U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Popraskané paty a co s tím

Popraskané paty jsou velmi častým důvodem proč se klienti obracení na pedikérky. Je to bolestivý problém doprovázený tvrdou kůží na patách, kterou nejde už doma odstranit.
Celý problém vzniká zanedbáním péče o nohy.

 

Důvodů vzniku ragád je několik.
1. nevhodná obuv

  1. celodenní stání na nohou - trpí všechny obory kde není možné si sednout a dát nohy nahoru.
    3. hyperkeratóza - hromadění keratinu
    4. ortopedické vady nohou

    Co s tím? 


V první řadě je třeba předcházet vzniku problému pravidelnou návštěvou pedikérky. Ta zhodnotí stav, doporučí domácí péči a případně návštěvu specialisty.
Každodenní domácí péče je neoddiskutovatelnou součástí prevence vzniku ztvrdlých pat a prasklin,

Výborným pomocníkem v domácí péči je pilník pat s označením 80/100. Dále mastné krémy. Pokud pedikérka nenasadí krémy s Ureou, tak úžasné jako prevence jsou tyto krémy na nohy Fresh-foot-balsam, krém s propolisem, nebo přípravek na mozolnatou a zrohovatělou kůži.


Mějte však na paměti, že sebelepší domácí péče nenahradí profesionální péči pedikérky, která má daleko větší možnosti jak řešit popraskané paty. Umí postižené místo zbavit přebytečných zatvrdlin, udělá okluzi, aby odlehčila prasklinu při chůzi a ta nebude tolik bolet při došlapu. Má daleko větší škálu přípravků na trvalé zahojení prasklin.

A pokud si říkáte, jak já to jen na tu pedikúru stihnu, když dělám od nevidím do nevidím? Stačí mi zavolat. Přijedu přímo k Vám domů.

Zpět do obchodu