U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Péče o pleť v zimě

Určitě to znáte milé dámy. Venku, že by psa nevyhnal. Pes sice leží stulený ve svém pelíšku, ale my ven musíme za svými povinnostmi.
Jenže co na to řekne naše pleť? Nadšená z těch přechodů z tepla do zimy a zpět nebude pokud neuděláte některá jednoduchá opatření.
 
1/ koupit hydratační krém pro zimní období a hutnější make-up.
2/ malinko si přivstat. Stačí o 10min.
3/ udělám hned po probuzení ranní péči o pleť. Ta je důležitá, aby se hydratační krém stihnul usadit před líčením
4/ udělat bezpodmínečně make-up. To je další ochranná vrstva.
 
A můžeme vyrazit.
 
Proč tolik vrstev?
 
Tak jinak.
 
Vylezly by jste do psího počasí bez košilky, svetru a kabátu? Asi ne. Ale kůži na obličeji necháte nechráněnou!?
Při ranní péči si dáváte hydratační sérum, to je košilka. Hydratační krém je svetr a make-up kabátek.
Možná jste někde slyšely nebo četly, že se v zimě hydratační krém na pleť nedává, protože obsahuje vodu. Ano, nekvalitní krémy vodu obsahují. Jenže Vy už z mých článků víte, jak poznat ten kvalitní. Ten neobsahuje vodu jako nosný prvek. A tudíž se v pórech neusazuje. Nenadělá tam tedy paseku. Navíc ho necháte ráno usadit, aby jste měly pohodlnější líčení.

A co na horách? 

Tam je péče o pleť jiná. 
Zde využijete vlastnosti vazelíny. Vazelína totiž je neprodyšná. Na běžné používání k péči o pleti není vhodná, ale na horách při mrazu jedinečná. Nedovolí vůbec mrazu a klimatickým změnám pleť poškodit. Než nanesete vazelínu, nezapomeňte na sérum s SPF faktorem. Místo hydratačního krému použijte kosmetickou vazelínu. Pro vyznavačky veganské kosmetiky mohu sehnat krémy s colostrem a vagelínou - veganská forma vazelíny. Přes den si na svazích můžete užívat sněhu a lyžování. Večer než půjdete na večeři pleť ošetřete jak jste zvyklé z domu. Jen s tím rozdílem, že dáte denní hydratační krém. Než půjdete spát, tak denní krém tonikem stáhněte a dejte noční. Všechny ženy Vám budou závidět jak krásnou máte pleť. 

Pokud si i přesto nebudete vědět rady jak na to, tak využíjte můj kurz domácí péče o pleť.
Zpět do obchodu