U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Módní záchranka - už vždy šik

Služba určena všem, kteří si nevědí rady se svým šatníkem. Pánům pomohu s šatníkem také.

Jak taková služba funguje?

Přijedu k vám domů. Pobavíme se o oblečení a celkovém stylu, který máte rádi, jakou máte práci, koníčky, jak trávíte volný čas, protože podle toho se vybírá a kombinuje oblečení. Pak se podíváme přímo do vašeho šatníku. Přebereme kousek po kousku. 

Vše vytřídíme na kupičky - VYHODÍM, DÁM DÁL, NOSÍM. 

Kupičku NOSÍM bude rovnou dávat na ramínka, kousky rovnou kombinovat k sobě. A ukážu vám, co ještě se k tomu dá nosit. 

Muže změřím a jejich míry odešlu do krejčovské dílny, kde jim podle podkladů ušijí košile na míru. Jsem si vědoma, jak složité je vybrat perfektně padnoucí košili bez nutnosti dodatečných úprav.

Chcete si ráno poležet v pelíšku a nemuset stát v pyžamu před skříní a přemýšlet, co si dnes vezmete na sebe? Mám pro vás řešení. Nevím jak dnes vy, dámy, ale já obzvlášť nerada ráno vstávám. 

Představa, že opět budu hledět do šatníku, kde 

 1) nemám co na sebe 

2) nemám to na co pověsit  - to mě vždy děsila. 

A pak jsem v něm měla věci: 

1) tohle je škoda vyhodit 

2) to se bude někdy hodit, 

3) to přešiju až, bude čas ... 

 Už to tak nemám. 

Jen sáhnu pro ramínko a jdu.

 Chcete to také tak? 

Máte rády pestré barvy? Nevíte, jak je kombinovat? Nikdy jste u vizážistky nebo stylistky nebyla a jste ochotná poslouchat její rady? Tak to si rovnou zavolejte Módní záchranku.

Pánové nechcete už slyšet jak Vaše partnerka vzdychá, nad přetékajícím šatníkem, že nemá co na sebe? Kupte jí můj dárkový poukaz na Módní záchranku.

Zpět do obchodu