U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Pleťové sérum - nepostradatelný pomocník v péči o pleť

Kůže má několik vrstev. Podle toho jakou vrstvu chceme vyživovat používáme přípravky. Sérum působí ve vrstvě dermis - škára. Ve škáře je množství nervových zakončení, která vnímají dotek, bolest a teplo. Škára také obsahuje vlasové folikuly, potní žlázy, mazové žlázy a krevní cévy. A také kolagen a elastin. Složky zodpovědné za pevnost a pružnost pokožky. Séra jsou vyrobená tak, aby do škáry dodávaly potřebnou výživu k její správné funkci.

Sér je nepřeberné množnožství. Každá značka má svá patentovaná séra.
V základu mají za funkci hydrataci a podporu tvorby kolagenu a elastinu. Já sama mám ráda séra s obsahem SPF. Ta kromě hydratace vytváří vrstvu kolem melaninových buněk, které jsou zodpovědné za barvu kůže. Chrání tak tyto buňky před vlivem Slunečních paprsků během celého roku.

Než si pořídíte séra k péči o pleť řekněte si co potřebujete vyřešit. A podle toho pak vybírat.
Jsou séra na posílení růstu vlasů, séra na obočí, na posílení hydratace, s obsahem kolagenu pro pevnost, s vitamíny, s kyselinou hyaluronovou.

Schváně nevypisuji jednotlivé značky a názvy sér, protože každá značka má séra na všechno a jejich obchodní zástupci v tom mají přehled.

Sama bych doporučovala séra od značek Larens, Mary Kay, Payot. Mám je vyzkoušené jako ta, která vyhovují mě.

Zpět do obchodu