U některých služeb je možné si vybrat i variantu Dárkového poukazu. Pokud služba tuto možnost neposkytuje, můžete si o poukaz napsat.

Kamarádka kupuje pro kamarádku.

Osobní líčení - věčné téma hovorů: „Jak to, že ty jsi tak krásně nalíčená a mě to za chvíli steče nebo vypadám, jako bych dostala pěstí do oka.” „Naučila jsem se podle tohoto videa.” „Já se to podle něj také učila a podívej, jak vypadám.” „Jak to, že ty nemáš šupinky? Já jak si dám make-up, tak se hned šupinkatím.” „Tak to nevím, co s tím. Mažeš se krémem než si dáš make-up?” „No jasně, že se mažu.”

Nebojte, nikdo neudělal chybu. Prostě jen jedna z žen je malinko šikovnější s práci se štětci při svém líčení. A druhá potřebuje odbornou pomoc a názornou ukázku, jak na to.

Při mazání se krémem je třeba vědět jakým. Každá žena má svoji kvalitu pleti a podle toho musí vybírat péči o pleť. Oboje řeším ve svém kurzu líčení. A nejlepší je to formou Dámské jízdy. To je nejvíce legrace.

Povíme si o domácí péči o pleť, o tom, jaké krémy vybírat podle složení.

Vybereme správný odstín make-upu.

Naučíme se používat štětce, barvy.

Sami se budete líčit podle toho, jak na sebe jednotlivé kroky navazují.

Trápí Vaši kamarádku nezdary při péči o svůj vzhled? Hledá neustále nějaké informace o péči o pleť a o líčení? Neustále experimentuje se „zaručenými” přípravky a pak je vyhazuje, protože prostě nezafungovaly, jak předpokládala? Pak kurz líčení je přesně to pravé ořechové pro ní. Vánoce jsou skvělý čas k obdarování kamarádky kurzem líčení. Bonusem je, že já přijedu k ní.

Zpět do obchodu